Nu nog een kapel

Posted on

Toen de harpist in de kapel klaar was met spelen, stapte ik op hem af om zijn cd’tje te kopen. In gebrekkig Frans/Engels raakte ik met hem in gesprek. Didier Kugel is zijn naam. Ik vroeg hem of hij ook wel eens in Nederland speelt en dat deed hij, sterker nog hij zou in januari weer naar Nederland komen. Laten we eens kijken wat de mogelijkheden zijn, sprak ik met hem af. Laten we contact houden per email. En als dank kreeg ik een extra cd mee.

Eenmaal thuis vroeg ik me af: waar ga ik deze bijzonder mooie ervaring alsnog delen? Ik heb een harpist uit Frankrijk die wil komen spelen, ik vraag gewoon allemaal vrienden, familie en bekenden mensen om te luisteren. Nu nog een kapel…

Al snel ging er een lichtje branden. Bij mij in de straat ligt het mooie monumentale hofje De Armen de Poth en aan dat hofje staat een geweldig mooi kapelletje. ik stuur een email voor een afspraak. Diezelfde week zit ik bij de binnenvader van het hofje aan de koffie. Ik vertel mijn verhaal over de geweldige ervaring in Frankrijk. En met alle moed die ik heb verzameld vraag ik of ik deze ervaring tegen lage kosten mag na maken in de kleine kapel.

Als antwoord krijg ik; Ja dat mag, voor dit soort bijzondere gelegenheden hebben we speciale voorwaarden.

Yes, ik kan aan de gang!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.