De 1e uitnodiging

Posted on

Lieve Familie, Vrienden en Bekenden,

Zoals jullie wellicht weten ben ik afgelopen zomer een weekje op vakantie geweest in de Franse Bourgogne. Tijdens een bezoek aan het mooie plaatsje Brancion, ontmoette ik in een kapel een man die op zijn harp speelde. Een tijdje heb ik zitten luisteren, de akoestiek was fraai en de melodie ontspannen. Ik dacht bij mezelf; dit zou ik toch moeten delen, zo mooi. Daarom besloot ik een cd te kopen en in gebrekkig Frans raakte met de harpist (Didier) in gesprek. Enfin… om een lang verhaal kort te maken graag jullie aandacht voor het volgende:

Eind januari als alle feestvreugde voorbij is, iedereen zijn/haar plannen voor het komende jaar heeft gemaakt maar de lente nog niet in zicht is, lijkt een mooi moment voor wat afleiding. Daarom ben ik bezig met het organiseren van een klein harpconcert.

Het concert zal plaatsvinden op dinsdagavond 29 januari 2013 vanaf 20.00 uur in de kleine, historische Sint Rochuskapel aan het hofje van de Armen de Poth te Amersfoort. Het wordt een warme avond in een niet te groot gezelschap; de muziek, de ambiance en het feit dat we op een (naar verwachting) koude dinsdagavond samenzijn, zullen zorgen voor een speciale beleving. Voor een kopje koffie,thee of een glas wijn wordt gezorgd.

De kosten zijn 9,- euro per kaartje en kan je reserveren via een reply op deze email onder vermelding van Harpconcert. Daarna wijst de procedure zich vanzelf. Op dinsdag 1 december 2012 beslissen we op basis van de opkomst of het concert door zal gaan. Reserveer daarom uiterlijk 30 november 2012 het aantal zitplaatsen.

Misschien houd je niet van klassieke muziek of van de klanken van een harp dan is het misschien een leuk cadeau aan je ouders, opa’s, oma’s, vrienden, broers, zussen, etc.

Vooraf dank ik graag Didier Kugel voor zijn komst naar Nederland en de binnenvader van het hofje de Armen de Poth de heer J. Bodd voor het beschikbaar stellen van de kapel. Voor overige details verwijs ik graag naar de bijlage. Hopelijk mag ik jullie op dinsdag 29 januari 2013 ontvangen.

Een lieve groet,

Essie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.