Over ImprEssie

ImprEssie verzorgt kleine, bijzondere exclusieve samenkomsten gericht op muziek, zang, dans, verhalen vertellen en andere indrukwekkende talenten of te wel magie! Het is een voelbaar samenspel tussen de locatie, de artiest, de gasten en Essie als organisator. Het resultaat is een bijzondere avondje uit op een unieke locatie waarbij kunstenaars hun talent(en) delen. ImprEssie gaat niet op zoek naar artiesten en talenten, tot nu toe kruisen deze wegen elkaar vanzelf. En Essie voegt daar een scheutje van haar energie aan toe.

ImprEssie: Een kleine indruk, een korte sessie een bijzondere samenkomst georganiseerd door Essie.

Impressie_Essie

De uitnodiging!
Met regelmaat wordt de kleine kapel op hofje De Armen de Poth omgetoverd tot een podium voor ImprEssie.

Regelmatig kom ik bijzondere muzikanten en kunstenaars tegen. Wanneer ik hen vertel over concertjes in een kleine kapel in het centrum van Nederland, raken ook zij enthousiast. Een ImprEssie is nooit hetzelfde en heeft altijd een ander genre, een andere muzikant, een andere stem… Het is elk jaar een verrassende avond.

Het kaartje reserveer je bij Essie, zij stuurt je een bevestiging en nadere informatie. Je hebt dan van 19.30 tot 22.00 uur een bijzonder avondje uit, inclusief koffie of thee vooraf en napraten onder het genot van een borreltje en dat op een unieke plek in het centrum van Amersfoort.

Wil je bij deze bijzondere ontmoeting aanwezig zijn? Kaartjes reserveren kan via het contactformulier onder vermelding van “Reservering”. Geef hierin duidelijk aan welke namen ik op de gastenlijst mag zetten. Na bevestiging van de reservering per e-mail ben je verzekerd van een plaatsje. Ken je andere mensen die dit leuk zouden vinden, voel je dan vrij om deze uitnodiging door te sturen.

Kom als het je leuk lijkt! Ik hoop je te mogen ontvangen bij een editie van ImprEssie.

 

Een lieve groet,

Essie