Over Essie

estherWelkom op de site van ImprEssie. Mijn naam is Essie. Voluit: Esther de Kort (1984), geboren te ‘s-Gravenhage en woonachtig in Amersfoort.

Van de Montessori basisschool via een weg langs de middelbare school, een studie Toerisme, een studie Hotelmanagement, een poging tot de studie Psychologie en uiteindelijk het afronden van de studie HRM te Groningen, het hebben van verschillende bijbanen en het maken van diverse reizen, kom ik nu weer uit bij mij eigen creativiteit.

Na het opdoen van werkervaring binnen het bedrijfsleven en alles wat daarbij komt kijken, kwam ik er in mijn 29e levensjaar achter dat ik wederom behoefte had aan het uiten van mijn creativiteit. En dat lukt eigenlijk alleen als je doet wat je leuk vindt en voor mij betekent dat: iets bedenken, opzetten, uitvoeren en afronden, maar dat wel in de categorie “inspirerend, bijzonder en persoonlijk”.

Tevens is diversiteit voor mij de sleutel. Niet één ding, maar de mogelijkheid hebben om af te wisselen. Naast ImprEssie heb ik een bureau voor de begeleiding van starters, professionals en mensen die vastlopen in hun huidige situatie op de arbeidsmarkt. Hiervoor heb ik de methode IK MAAK DE BAAN DIE IK BEN ontwikkeld. Hierin begeleid ik mensen op individueel niveau. Empathie, persoonlijk, eerlijk, toegankelijk, buiten de lijntjes, direct, vriendelijk en actie gericht zijn de waarden die ik hiervoor inzet.

 

“Droom geen kleine dromen, die hebben de minste kracht”