Muziek streelt het hart

Posted on

Het is best een dilemma, ga je in deze tijd toch door met organiseren van mooie muzikale samenkomsten of niet? En stel dat je je dan houdt aan alle huidige maatregelen en richtlijnen, heeft het dan wel zin? We mogen het eigenlijk niet te gezellig maken, we mogen geen drankje schenken, het mag lekker doortochten in verband met de ventilatie en met anderhalve meter afstand is het aantal stoelen dat je kunt voeren zeer beperkt, achteraf is er geen gelegenheid om na te praten en financieel gezien is de uitdaging groter…

Ook op veilige afstand

En daarom ga ik in samenwerking met fantastische muzikanten toch door met het organiseren van samenkomsten zoals u die van ImprEssie bent gewend. Ja het zal anders dan normaal zijn, ja de ruimte is beperkt, ja de kaartjes kosten meer en ja het feestje achteraf met een glas wijn en gezellig napraten zal zich verplaatsen naar uw eigen woonkamer. En toch is het belangrijk dat we muziek blijven maken en dat we er samen naar blijven luisteren.

Verbonden door muziek

Vandaag de dag mogen we 30 personen plaatsen maar de oh zo mooie, kleine en fijne St. Rochuskapel waar Essie graag in werkt, is te klein voor dit aantal. Op een veilige afstand kunnen we nu 24 mensen plaatsen. Dit kan enkel op basis van gecombineerde stoelen voor een huishouden van 2 of 3 personen.

Ik heb een foto ter illustratie toegevoegd zodat u kunt zien wat u mag verwachten als het gaat om de indeling van de zitplaatsen:

U reserveert nu een nis of een rij in plaats van een stoel. Nis en rijen 1 t/m 3  zijn voor 3 personen. Nis 4 en rijen 4 en 5 zijn voor 2 personen. Onderaan een plattegrond uitgetekend.

Om een muzikale samenkomst voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden en om te kunnen blijven organiseren hanteer ik 3 verschillende tarieven, het gekozen tarief geeft u aan bij uw reservering:

  • Basis tarief: 24,50 per persoon/per kaartje
  • Extra steun: 32,50 per persoon/per kaartje
  • Mega steun: 39,50 per persoon/per kaartje

Mochten we door de verandering van richtlijnen omtrent COVID-19 genoodzaakt zijn om de voorstelling uit te stellen, dan brengen we u daarvan tijdig op de hoogte. U ontvangst uw geld dan weer retour.

 

Ik hoop u te blijven ontmoeten tijden ImprEssie!

Lieve groet,

Essie

Als u vragen heeft, stuur me dan een email via essie@impressie.org

Ik ben zelf in de pen gekropen en heb een plattegrond voor uw uitgetekend:

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.