ImprEssie za 30 april 2022

Posted on

Eindelijk is het weer zover… Ik kan, mag, ga weer mooie dingen organiseren. Na het afzeggen van een aantal voorstellingen ben ik blij dat ik op 30 april weer ImprEssie organiseer. En ik voel me vereerd dat ik Karin Bloemen mag aankondigen:

Over de voorstelling zelf ga ik nog niet zoveel vertellen, dat doe ik nooit, zo gaat dat bij ImprEssie. De locatie is onveranderd, nog steeds ontvang ik u op het prachtige, mystieke hofje De Armen de Poth in Amersfoort.

Op 30 april zijn er 2 voorstellingen van Karin Bloemen:

1e voorstelling – 16.00 uur. Ontvangst vanaf 15.30 uur met Koffie & Thee. Na de voorstelling zoals u van mijn bent gewend; mooie wijnen, lekkernij en gezellig napraten.

2e voorstelling – 20.00 uur. Ontvangst vanaf 19.30 uur met Koffie & Thee. Na de voorstelling zoals u van mij bent gewend; mooie wijnen, lekkernij en gezellig napraten.

De kosten voor een kaartje zijn: 32,50 euro p.p.

Een kaartje reserveert u bij mij via essie@impressie.org hierna stuur ik u nog extra praktische informatie en een betaallink.

Ik hoop u op 30 april weer te begroeten, ook namens Karin Bloemen!

Lieve groet,

Essie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.